Usturoi Prime Rib

Usturoi Prime Rib
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Coasta de usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 206g de proteine, 412g de grăsime, și un total de 4611 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 31,5 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi Prime Rib, Hrean Și Usturoi Prime Rib, și Usturoi ' n ' piper Prime Rib pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-o tigaie cu partea grasă în sus. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, uleiul de măsline, sarea, piperul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
2
Întindeți amestecul peste stratul gras al fripturii și lăsați friptura să stea până când este la temperatura camerei, nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți friptura timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C) și continuați să prăjiți încă 60 până la 75 de minute. Temperatura internă a fripturii trebuie să fie la 135 grade F (57 grade C) pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 sau 15 minute înainte de a sculpta, astfel încât carnea să-și poată păstra sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista