Usturoi Parmezan Stil Piure De Cartofi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi la cuptor în stil parmezan cu usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 324 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză mozzarella, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4826 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Parmezan Usturoi Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Roșii Cu Usturoi Și Parmezan, și Cremă Parmezan Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați ușor vasul de copt de 9 și 13 inci cu spray de gătit.Se fierb cartofii cubați timp de 10-15 minute până se înmoaie furculița.
Scurgeți și transferați într-un vas mare de amestecare. Folosind un mixer de mână sau un mixer de stand, bateți cartofii la foc mic până când se reunesc.
Adăugați sare, sare de usturoi, piper și lapte până la cartofi și frumos și biciuit. Bate doar până se combină.
Transferați piureul de cartofi în vasul de copt pregătit răspândind uniform. Se acoperă cu parmezan, sos de paste, apoi brânză mărunțită.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când brânza este topită.
Serviți ca o parte a felului dvs. principal.