Usturoi Parmezan Stil Piure De Cartofi La Cuptor

Usturoi Parmezan Stil Piure De Cartofi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi la cuptor în stil parmezan cu usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 324 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză mozzarella, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4826 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Parmezan Usturoi Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Roșii Cu Usturoi Și Parmezan, și Cremă Parmezan Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați ușor vasul de copt de 9 și 13 inci cu spray de gătit.Se fierb cartofii cubați timp de 10-15 minute până se înmoaie furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți și transferați într-un vas mare de amestecare. Folosind un mixer de mână sau un mixer de stand, bateți cartofii la foc mic până când se reunesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați sare, sare de usturoi, piper și lapte până la cartofi și frumos și biciuit. Bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Transferați piureul de cartofi în vasul de copt pregătit răspândind uniform. Se acoperă cu parmezan, sos de paste, apoi brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Sos De PasteSos De Paste
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți timp de 25-30 de minute până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți ca o parte a felului dvs. principal.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista