Usturoi Kale Quinoa
Usturoiul Kale Quinoan este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Acest fel de mâncare are 189 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de quinoa, sare și piper măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salată De Varză Prăjită Cu Usturoi Și Quinoa Cu Rețetă De Afine, Usturoi prăjit Kale Hummus de la lasă-i să mănânce Kale, și Salată de Kale și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2/3 cană de apă și quinoa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, 15 până la 20 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; sotati varza si usturoiul in uleiul incins pana cand varza este ofilita, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Se amestecă quinoa în amestecul de kale și se adaugă ulei de susan; gătiți până se amestecă aromele, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 lingură de apă în amestec pentru a nu se lipi.