Usturoi Herb Bere Butt Pui
Usturoi Herb bere Butt pui este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $18.13 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 426g de proteine, 366g de grăsime, și un total de 5248 calorii. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, usturoi, crengute de oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați Bere Cap La Cap De Pui, Pui De Bere La Grătar, și Pui de bere pe grătar: perfecțiune fumoasă dintr-o cutie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puii și uscați în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Frecați pielea găinilor cu 1/4 cană de unt înmuiat.
Amestecați ardeiul, praful de usturoi și ardeiul negru într-un bol mic și presărați puii cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Rezervați condimentele rămase pentru pasul ulterior.
Faceți o mică gaură în piele între piept și piciorul fiecărui pui; folosiți degetul pentru a slăbi pielea sânului și împingeți 1 sau 2 căței de usturoi sub pielea sânului.
Așezați pătrunjelul, oregano și cimbru în cavitatea fiecărui pui.
Lăsați puii să marineze 1 oră sau până la frigider peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mic și ungeți ușor grătarul.
Așezați 2 căței de usturoi în fiecare cutie parțial plină de bere și îndepărtați ierburile din cavitățile de pui; umpleți ierburile în conservele de bere. Pulverizați fiecare pui cu spray de gătit și așezați puii pe cutiile de bere, introducând cutii în cavități pentru a ține puii în poziție verticală.
Așezați o secțiune mare de folie de aluminiu pe grătar; așezați puii pe folie. Ungeti pui cu 1/4 cana de unt topit si se presara cu amestecul de condimente rămase.
Grătați puii până când un termometru de carne citit instantaneu introdus într-o coapsă a fiecărei păsări citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 2 ore.