Usturoi-Ciuperci Ribeyes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribeyes cu usturoi-ciuperci. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 601 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Ribeyes, Vin Roșu Ribeyes, și Ribeyes cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile cu piper și sare. Într-o tigaie mare, sotati fripturile timp de 2 minute pe fiecare parte în 1 lingură de unt sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Îndepărtați și păstrați cald.
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul în 1 lingură de unt timp de 1 minut.
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte.
Adăugați ciupercile în tigaie; se sotează în untul rămas timp de 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați la foc mare până când lichidul este absorbit.
Adăugați usturoi rezervat.