Usturoi & prosciutto plait
Usturoi & prosciutto plait ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1084 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de făină de pâine granară, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Împletitură de cârnați, Brânză și ceapă, și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați făina brună la alegere cu albul, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Puneți untul și frecați-l în făină.
Se amestecă usturoiul zdrobit. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă de mână (mai degrabă rece decât fierbinte), cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului și până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Formați într-o minge. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute.
Formați tăind mingea în 6 bucăți uniforme.
Rulați fiecare cu mâinile într-o formă de cârnați de 30-35 cm, care este plină în mijloc și se îngustează la fiecare capăt. Pentru fiecare împletitură, așezați 2 cârnați de aluat în fața dvs. ca un X, apoi așezați cealaltă bucată pe lungime în mijlocul X și împrăștiați peste câteva felii de proscuitto. Începeți să vă împletiți din centru în jos, stânga peste dreapta, dreapta peste stânga etc. Când ajungeți la capăt, întoarceți cu grijă împletitura și finalizați împletirea, lucrând din nou din centru. Apăsați capetele conice împreună pentru a sigila apoi așezați fiecare pe o foaie de copt tapetată cu pergament de copt. Puneți restul proscuitto-ului în pliurile fiecărei împletituri. Acoperiți cu un prosop curat. Lăsați timp de 40-45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol. Finalizați prin periaj cu ou bătut.