Usturoi & prosciutto plait

Usturoi & prosciutto plait
Usturoi & prosciutto plait ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1084 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de făină de pâine granară, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Împletitură de cârnați, Brânză și ceapă, și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina brună la alegere cu albul, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Puneți untul și frecați-l în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă usturoiul zdrobit. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă de mână (mai degrabă rece decât fierbinte), cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului și până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Formați într-o minge. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Formați tăind mingea în 6 bucăți uniforme.
7
Rulați fiecare cu mâinile într-o formă de cârnați de 30-35 cm, care este plină în mijloc și se îngustează la fiecare capăt. Pentru fiecare împletitură, așezați 2 cârnați de aluat în fața dvs. ca un X, apoi așezați cealaltă bucată pe lungime în mijlocul X și împrăștiați peste câteva felii de proscuitto. Începeți să vă împletiți din centru în jos, stânga peste dreapta, dreapta peste stânga etc. Când ajungeți la capăt, întoarceți cu grijă împletitura și finalizați împletirea, lucrând din nou din centru. Apăsați capetele conice împreună pentru a sigila apoi așezați fiecare pe o foaie de copt tapetată cu pergament de copt. Puneți restul proscuitto-ului în pliurile fiecărei împletituri. Acoperiți cu un prosop curat. Lăsați timp de 40-45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol. Finalizați prin periaj cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista