Urechi mici de elefant cu ciuperci și Brie
Ciuperci - și-Brie Petite urechi de elefant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 66. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, gălbenuș de ou, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Urechi De Elefant Crocante, Urechi De Elefant De Casă, și Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut 1 1/3 cani de ciuperci shiitake tocate marunt in 1 lingura de unt pana cand se inmoaie.
Rulați 1 foaie de patiserie într - un dreptunghi de 13 x 11 inci. Se amestecă împreună untul și sarea.
Ungeți jumătate din amestecul de unt și întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste foaia de patiserie.
Rulați produse de patiserie, jellyroll fashion, începând cu fiecare parte scurtă și terminând la mijlocul foii de patiserie. Repetați procedura cu foaia de patiserie rămasă, amestecul de unt și amestecul de ciuperci.
Tăiați rulourile transversal în felii groase de 1/3 inch.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de apă și periați uniform peste produse de patiserie.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Completați fiecare patiserie cu un cub de Brie de 1/2 inch în ultimele 3 minute de coacere.