Uova Da Raviolo (Ravioli cu un ou în interior) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 446 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de spanac, trufe, foarte ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gălbenuș de ou Ravioli (Uova da Raviolo) cu sos de slănină-salvie, Raviolo a Mano (Ravioli de mână), și Pe Dos Ravioli I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol nereactiv, combinați 1/2 așchii de trufe, Parmigiano, ricotta și spanacul, amestecați bine și condimentați după gust cu nucșoară, sare și piper alb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți aluatul de paste la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste. Din foaia subțire de paste, tăiați 12 cercuri cu un diametru de 6 inci. Puneți 6 din cercuri pe o tavă de foi prăfuită cu făină, acoperiți cu folie de plastic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
În centrul fiecăruia dintre cele 6 cercuri rămase, movilați o porțiune egală din amestecul de ricotta. Cu spatele unei mici linguri sau linguri, scoateți un puț în centrul fiecărei movile. Spargeți cu grijă ouăle, câte 1 pe rând, într-un bol mic și transferați 1 gălbenuș și un pic de alb în centrul fiecărui godeu. Este imperativ ca gălbenușul să rămână neîntrerupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți fiecare cerc umplut de paste cu un cerc neumplut și apăsați marginile împreună cu degetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Ușor, folosind o spatulă largă, coborâți fiecare ravioli în apă pentru a găti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți din apă și așezați ușor într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu untul rămas, radeți trufa rămasă, adăugați o grătar generos de Parmigiano-Reggiano și puneți cu grijă 1 pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
10
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale