Uova Benedetto (ouă Pocate pe mămăligă cu Pesto și Prosciutto crocant)
Uova Benedetto (ouă Pocate pe mămăligă cu Pesto și Prosciutto crocant) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 454 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, sos pesto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Skillet ouă Pocate cu Prosciutto, Ouă Pocate, Mămăligă Și Anghinare Marinată, și Ouă pocate pe prăjituri cu mămăligă La grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 3-4-qt. tigaie la foc mare, aduceți 3 căni de apă la fierbere. Se amestecă treptat polenta. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea, până când amestecul este foarte gros, aproximativ 25 de minute. Se amestecă 2 linguri. unt.
Lingurați mămăliga într - un unt de 8 până la 9 in. tigaie pătrată; se întinde într-un strat uniform și se lasă să stea cel puțin 10 minute (sau se răcește, se acoperă și se dă la frigider până peste noapte).
Tăiați mămăliga în 4 pătrate și scoateți ușor din tigaie cu o spatulă largă.
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pătrate de mămăligă și gătiți, întorcând o dată, până când sunt crocante și ușor rumenite pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Adăugați mai mult unt, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Ridicați-vă pe un platou cald; păstrați cald.
Adăugați prosciutto în tigaie și gătiți până când carnea se rumeneste ușor (adăugați mai mult unt în tigaie, dacă este necesar).
Îndepărtați și păstrați cald.
Umpleți o tigaie mare, curată, cu aproximativ 1 1/2 in. de apă. Setați la foc mediu-mare, adăugați oțet și încălziți până se formează bule pe fundul tigaiei, cu o bulă ocazională care apare în partea de sus. Rupeți ouăle în apă, ținându-le ușor depărtate. Gatiti pana cand albusurile sunt ferme, dar galbenusurile sunt inca moi, 3 pana la 4 minute. Îndepărtați ușor ouăle cu o lingură cu fante.
Așezați 2 sau 3 felii de prosciutto pe fiecare pătrat de mămăligă, acoperiți fiecare cu un ou pocat, apoi lingurați sosul pesto uniform deasupra.