Unu - doi - trei-patru tort II
One - Two - Three-Four Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 624 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s, și Ananas Budinca Tort Tort Se Amestecă Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Bateți untul și 1 cană de zahăr cu un mixer electric într-un bol mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Într-un castron separat, bateți bine gălbenușurile de ou, apoi adăugați la amestecul de unt.
Cerneti impreuna faina si praful de copt.
Adăugați alternativ cu laptele la amestecul de unt-zahăr. Bate bine.
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Adăugați 1 cană de zahăr în albușurile de ou. Îndoiți în aluat de tort.
Împărțiți uniform în trei Tigăi rotunde de 9 inch pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.