Unt De Mere De Afine
Untul de mere de afine ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 60 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere de gătit, scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Zahăr brun pâine de banane de afine cu unt de afine zahăr brun pâine de banane de afine cu unt de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți merele într-un aragaz lent. Gatiti la inaltime, amestecand ocazional, pana cand merele se inmoaie si se descompun, aproximativ 3 ore.
Adăugați afine, zahăr, scorțișoară, nucșoară, ienibahar și cuișoare; amestecați pentru a combina. Temperatură scăzută la scăzută. Se fierbe până se îngroașă untul de mere, amestecând des, 8 ore.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.