Unt De Mere Atemporal

Untul de mere atemporal este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 1086 calorii. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cidru de mere, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Atemporali, Tort de Caramel cu glazură de ciocolată albă: tratament atemporal, și Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați merele, zahărul, cidrul de mere, scorțișoara, ienibaharul, sarea și cuișoarele împreună într-un aragaz lent.
Gatiti la mare timp de 1 ora. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat și maro închis, 9 până la 11 ore.
Scoateți capacul și continuați să gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când se obține netezimea dorită, aproximativ 1 oră.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți oala și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.