Unt De Ierburi-Pesto

Unt De Ierburi-Pesto
Untul de ierburi-Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 266 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, marsala, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pesto Cu Ierburi, Fiecare Pesto De Plante, și Pesto Cu Ierburi Și Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și 1 lingură de ulei de măsline și procesați până se combină; adăugați 1 lingură de ulei rămas, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista