Unt De Cartofi Dulci

Unt De Cartofi Dulci
Untul de cartofi dulci este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 32 de porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Unt De Cartofi Dulci Răspândit, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Biscuiti Cu Cartofi Dulci Cu Unt Jalape pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați toate ingredientele; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2 până la 2-1/4 ore sau până când amestecul este îngroșat și rămâne aproximativ 1 cană de lichid, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-un blender, procesați amestecul în loturi până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați în borcane sau recipiente. Se răcește cel puțin 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții32
Scor De Sănătate14
Revista