Unt De Busuioc Orzo
Untul de busuioc Orzo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 303 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze ușor de busuioc, ardei gras, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Orzo Cu Busuioc Și Dovlecei, și Spanac și busuioc Orzo.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați orzo și gătiți doar până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Scurgeți orzo și reveniți la tigaie.
Între timp, clătiți ardeii; tulpină, semințe și tocați mărunt.
Într-un robot de bucătărie, unt pur, busuioc și usturoi.
Adăugați amestecul de unt la orzo. Se amestecă la foc mediu până se topește untul și pastele sunt fierbinți.
Se amestecă ardeii, roșiile, brânza și caperele.
Se toarnă pe un platou cu margini și se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.