Unt de arahide și Jelly Pinwheels

Nevoie de un condimente fără lactate și vegetariene? Untul de arahide și Jelly Pinwheels ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, conserve de zmeură smucker ' s, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura], Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Unt de arahide și jeleu Cupcakes cu unt de arahide Buttercream glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați aroma de unt Crisco shorting, JIF unt de arahide cremos, zahăr granulat și zahăr brun într-un castron mare. Bateți la viteză medie a mixerului electric până când se amestecă bine.
Bateți în ouă și vanilie.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați treptat la amestecul cremă la viteză mică. Bateți până se amestecă bine.
Tăiați hârtia pergament pentru a alinia tigaia de 17 x 11 inci. Apăsați aluatul pe marginile hârtiei.
Răspândiți-vă cu gemul de zmeură roșie fără semințe al lui SMUCKER până la 1/2-inch de margini.
Ridicați partea lungă a hârtiei. Slăbiți aluatul cu spatula.
Roll aluat până jeleu-roll moda. Cusătură de etanșare.
Presărați nuci pe hârtie.
Rulați aluatul peste nuci. Apăsați pe orice piulițe suplimentare. Înfășurați în folie de plastic.
Așezați în pungă de plastic. La frigider peste noapte.
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați foaia de copt cu Spray de gătit CRISCO no Stick. Desfaceți aluatul.
Se taie în felii de 1/2 inch.
Așezați feliile la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 375 grade F timp de 10 până la 12 minute sau până la setare. Se răcește aproximativ 5 minute pe foaie de copt înainte de a scoate la raft de răcire.