Unt de arahide și biscuiți cu jeleu

Unt de arahide și biscuiți cu jeleu
Peanut Butter 'n' Jelly Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 180 și costă 4 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, jeleu de căpșuni, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide și biscuiți cu jeleu, Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie. Pulsează scurt până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați pentru a face o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați unt de arahide și pulsați scurt pentru a se dispersa uniform. Aveți grijă să nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
4
Transferați aluatul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați bucăți de ciocolată, dacă doriți. Faceți o fântână în centru și adăugați 1/2 cană plus 1 lingură. frișcă și vanilie. Se amestecă cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Frământați aluatul în castron de 2 sau 3 ori pentru a încorpora ingrediente uscate în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aruncați movile de aluat folosind o măsură de 1/3 cană pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Blaturi netede și periați scones cu crema rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
CremăCremă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară cu zahăr turbinado. Faceți o adâncitură adâncă în centrul fiecărei scone folosind degetul mare sau partea din spate a unei linguri mici; umpleți fiecare cu o lingură de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
JeleuJeleu
8
Coaceți la 425 timp de 18 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor în jurul marginilor. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Revista