Unt de arahide cu fursecuri de secară și chimen

Untul de arahide cu fursecuri de secară și chimen ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 123 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri cu unt din semințe de portocale și chimen, Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), și Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.In un bol de amestecare, folosind un mixer electric, bateți untul, untul de arahide, zahărul brun și zahărul până la crem. Bate în vanilie.
Adăugați oul și bateți până se amestecă, apoi bateți în sare, praf de copt și sifon. Cu mâna, amestecați făina de secară și semințele. Aluatul trebuie să fie foarte ușor de manevrat – nici prea uscat și cu siguranță nu lipicios. Sperăm că l-ați cântărit cu o cântar.
Rulați aluatul în aproximativ 24 de bile folosind o lingură uniformă. Aranjați bilele la 2 centimetri distanță pe foi de gătit negreșite și cu o furculiță, apăsați pentru a face modelul încrucișat.
Coaceți prăjiturile timp de 8 până la 10 minute sau doar până când marginile se rumenesc.
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire (sunt mai bine răcite, după părerea mea).Face aproximativ 24