Unt De Arahide-Caramel Pound Tort
O porție conține 504 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bomboane de caramel, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort cu o glazură de unt de arahide speciale, Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura, și Unt de arahide Pound tort cu unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie antiaderentă de 9 pe 5 pe 3 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aliniați fundul tigaiei cu o bucată de hârtie pergament de 14 pe 3 de 1/2 inci. Pulverizați cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aliniați părțile laterale ale tigaiei cu o bucată de hârtie pergament de 14 pe 7 inci. Pune deoparte.
Într-o cratiță mică și grea, combinați bomboanele de caramel și smântâna grea la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bomboanele s-au topit si amestecul este neted, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute. Reduceți viteza la mediu și bateți ouăle și vanilia. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat amestecul de făină în loturi pentru a forma un aluat gros. Bateți în untul de arahide.
Transferați jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se toarnă 2 linguri de caramel pe lungime de-a lungul centrului aluatului. Folosind vârful unui cuțit, rotiți sosul de caramel în aluat.
Așezați aluatul rămas deasupra și turnați încă 2 linguri de sos de caramel pe lungime de-a lungul centrului aluatului. Rotiți sosul de caramel în aluat.
Coaceți până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese cu firimituri umede, 55 până la 60 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie și îndepărtați hârtia pergament. Se răcește complet pe un suport de sârmă, aproximativ 1 oră (Centrul de tort va cădea în timpul răcirii). Feliați tortul cu lire și așezați-l pe un platou de servire. Încălziți sosul de caramel rămas la foc mic.
Stropiți sosul de caramel peste feliile de tort de lire sau serviți alături.