Unt De Arahide Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Porumbul Caramel cu unt de arahide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Caramel Porumb, Unt De Arahide Caramel Porumb, și Unt De Arahide Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați floricele; acoperiți și gătiți 4 minute, agitând frecvent tigaia. Când popping încetinește, scoateți tava de la căldură.
Lăsați să stea până când popping se oprește. Descoperi; adăugați migdale.
Combinați zahărul, siropul, untul și sarea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați unt de arahide și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste floricele de porumb; aruncați bine.
Întindeți amestecul pe tigaia pregătită.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet.