Unt De Arahide Candy Bar Negrese
Reteta de unt de arahide Candy Bar Brownies ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 1 oră și 1 minut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 345 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26 și costă 53 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână prăjituri sandwich cu unt de arahide, bomboane cu unt de arahide acoperite cu ciocolată, bomboane cu cupă cu unt de arahide acoperite cu ciocolată și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide Bomboane De Porumb Blonde Negrese, Bomboane De Trestie De Zahăr Cu Unt De Arahide / Giveaway #CandyCaneHacks, și Bomboane & Arahide Negrese.
Instrucțiuni
Combinați prăjiturile zdrobite și untul într-un castron mediu. Apăsați amestecul de firimituri în fundul unei tigaie de 13" x 9" căptușită cu folie de aluminiu unsă, permițând foliei să se extindă peste capetele tigaiei.
Coaceți la 350 timp de 6 până la 8 minute.
Combinați laptele condensat, untul de arahide și vanilia într-un castron mediu, amestecând până se omogenizează.
Presărați bomboane tocate, bucăți de ciocolată, alune și nucă de cocos peste crustă.
Stropiți amestecul de lapte condensat peste nucă de cocos.
Coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți-l pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească în tigaie. Folosiți folie pentru a ridica brownies netăiate din tigaie. Îndepărtați folia de pe părțile laterale ale brownies-urilor netăiate și tăiați-le în bare.