Un Panini De Cordon Bleu De Pui Pe Care Pur Și Simplu Trebuie Să-L Faci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că dați un Cordon Bleu Panini de pui pe care pur și simplu trebuie să îl încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 765 calorii, 52G de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, pâine rustică, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cordon bleu pui panini, Pui Cordon Bleu Panini, și Pui Cordon Bleu II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pui:condimentați puiul cu sare și piper pe ambele părți. Configurați o stație de dragare cu făină, ou bătut și pesmet, fiecare în propria sa adâncime separată bowl.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Dragați fiecare bucată de pui în făină, apoi oul, apoi firimiturile de pâine și așezați-o cu grijă în tigaie.Gatiti puiul timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Încălziți presa panini la foc mediu-mare.
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți ambele felii și întindeți 1 lingură de muștar de miere pe cealaltă parte a fiecărei felii. Topiți o felie cu un piept de pui pâine, urmat de felii de șuncă și brânză.Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.Mai multe rețete de sandvișuri la grătar pe Food Republic:pere la grătar, friptură de vită și sandvișuri cu brânză albastră
Brânză la grătar jalape fumurie cu Tomatillos