Umăr prăjit lent de carne de porc

Umăr prăjit lent de carne de porc
Umăr friptură lent de carne de porc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 479 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită umăr de porc, căței de usturoi, cartofi și ulei vegetal. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr de carne de porc cu friptură lentă, Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, și Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a înscrie pielea porcului într-un mod încrucișat la intervale de 1 cm. (Cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru dacă preferați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați usturoiul, boiaua, uleiul, sucul de lămâie și 1 linguriță de sare într-un bol de amestecare. Frecați această marinată peste tot carnea de porc, acoperiți și lăsați la frigider 12-24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
A doua zi, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți cartofii într-o formă de prăjire pentru a face un trivet pentru carne, tăindu-i plat dacă aveți nevoie. Așezați carnea de porc deasupra, apoi turnați orice marinată plus o cană de apă peste carnea de porc. Gatiti timp de 30 de minute pentru a incepe crackling crisping sus. Acum reduceți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2, acoperiți cositorul cu folie și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cu sos de mere, vezi mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții8
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista