Umăr prăjit lent de carne de porc
Umăr friptură lent de carne de porc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 479 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită umăr de porc, căței de usturoi, cartofi și ulei vegetal. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr de carne de porc cu friptură lentă, Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, și Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a înscrie pielea porcului într-un mod încrucișat la intervale de 1 cm. (Cereți măcelarului dvs. să facă acest lucru dacă preferați.)
Combinați usturoiul, boiaua, uleiul, sucul de lămâie și 1 linguriță de sare într-un bol de amestecare. Frecați această marinată peste tot carnea de porc, acoperiți și lăsați la frigider 12-24 de ore.
A doua zi, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți cartofii într-o formă de prăjire pentru a face un trivet pentru carne, tăindu-i plat dacă aveți nevoie. Așezați carnea de porc deasupra, apoi turnați orice marinată plus o cană de apă peste carnea de porc. Gatiti timp de 30 de minute pentru a incepe crackling crisping sus. Acum reduceți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2, acoperiți cositorul cu folie și gătiți timp de 3 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Se servește cu sos de mere, vezi mai jos.