Umăr De Porc Prăjit (Pernil Al Horno)
Umăr de porc prăjită (Pernil Al Horno) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 12 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 226 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. 41 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil), Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Umăr De Porc Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-o tigaie prevăzută cu o inserție de raft și, folosind un cuțit ascuțit, înscrieți suprafața cărnii cu fante mici. Puneți usturoiul, oregano, sarea și piperul într-o pastă pe o tăietură cu partea plată a unui cuțit; așezați adobo-ul într-un bol și amestecați uleiul și oțetul. Frecați pasta de usturoi pe toată carnea de porc, fiind sigur că intrați în incizii, astfel încât sarea să poată pătrunde în carne și să scoată umezeala - acest lucru va ajuta la formarea unei cruste la exterior atunci când este gătită. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și marinați la frigider cel puțin 3 ore sau până peste noapte.
Lăsați carnea să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore, neacoperită, până când pielea este maro-crocantă.
Lăsați carnea să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de feliere.