Umăr De Porc Prăjit (Pernil Al Horno)

Umăr De Porc Prăjit (Pernil Al Horno)
Umăr de porc prăjită (Pernil Al Horno) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 12 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 226 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. 41 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil), Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Umăr De Porc Prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-o tigaie prevăzută cu o inserție de raft și, folosind un cuțit ascuțit, înscrieți suprafața cărnii cu fante mici. Puneți usturoiul, oregano, sarea și piperul într-o pastă pe o tăietură cu partea plată a unui cuțit; așezați adobo-ul într-un bol și amestecați uleiul și oțetul. Frecați pasta de usturoi pe toată carnea de porc, fiind sigur că intrați în incizii, astfel încât sarea să poată pătrunde în carne și să scoată umezeala - acest lucru va ajuta la formarea unei cruste la exterior atunci când este gătită. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și marinați la frigider cel puțin 3 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați carnea să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore, neacoperită, până când pielea este maro-crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Lăsați carnea să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista