Umărul de porc la grătar pe un grătar cu gaz este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 597 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1021 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Dacă aveți la îndemână pudră de chile chipotle, pudră de usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc trasă pe un grătar cu gaz – nu atât de tare, Umăr De Porc La Grătar (Boston Butt), și Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz.
Instrucțiuni
1
Pregătiți frecarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă toate ingredientele pentru frecare împreună, rupând orice aglomerări. Gustați frecarea pe măsură ce o faceți și vedeți dacă vă place gustul, reglați-vă în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Frecați friptura cu freca. Desfaceți friptura de porc și așezați-o pe hârtia de măcelar sau într-o tigaie, ceva care poate prinde frecarea. Cu mâinile (curate) lucrați amestecul de frecare în umărul de porc peste tot, inclusiv în interiorul oricăror crevase pe care le puteți găsi într-o friptură dezosată unde fusese osul. Fii generos cu cantitatea de frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Friptură De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Împachetați-l în hârtia măcelarului sau înfășurați-l în plastic și puneți-l într-o tigaie (pentru a prinde orice lichid care poate picura) și puneți-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Înmuiați așchii de lemn. Luați 3 sau 4 pumni mari de așchii de lemn (hickory, stejar, măr sau alt lemn de fructe) și puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă pentru a le înmuia peste noapte (se poate face și cu o oră înainte de utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sos De Curcan, încălzit
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Cred că ajută să aibă un amestec de dimensiuni, de la chips-uri mici la mai mari (1-inch x 2-inch) bucăți. Chipsurile mai mici vor fuma mai repede, dar se vor arde și mai repede. Bucățile mai mari vor dura mai mult pentru a prinde, dar vor dura mult după ce chipsurile mai mici s-au ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1
Aduceți friptura răcită la temperatura camerei. Cu 1 până la 2 ore înainte de a începe grătarul, scoateți carnea de porc din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Acum, dacă uitați să faceți acest lucru, pe care l-am făcut, puteți merge mai departe și grătar-l. Probabil că îl veți termina oricum în cuptor. Va dura puțin mai mult pentru a găti.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pregătiți-vă grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți unul dintre grătarele grătarului. Aceasta va fi partea ta "fierbinte", unde vor merge așchii de lemn. Cealaltă parte a grătarului va fi partea "rece" și unde va fi carnea, departe de căldura directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
În funcție de structura grătarului dvs., poate doriți să îndepărtați "bara de aromă", piesa subțire de metal cu o mulțime de găuri în ea care stă deasupra arzătorului. Așchii de lemn vor fuma mai ușor dacă se află într-un recipient (metal sau folie ignifugă) direct pe arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați o tavă cu apă pe grătar: dacă există loc pe grătar, așezați o tavă mică de aluminiu cu apă pe grătar pentru a ajuta la moderarea căldurii și pentru a împiedica friptura să se usuce prea mult. Un loc bun pentru a plasa Acest lucru este pe un raft superior, dacă grătar are unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Fă grătarul să fumeze. Creați o barcă din folie de aluminiu cu două straturi, cu o mână sau două de așchii de lemn umede în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați barca direct pe arzător pe partea "fierbinte" a grătarului, dacă puteți (altfel așezați pe bara de aromă). Porniți grătarul la flacără medie, acoperiți grătarul și lăsați-l să se încălzească până când așchii de lemn încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Fie veți vedea fum ieșind din grătar, fie dacă ridicați capacul, veți vedea fum ieșind din barca cu așchii de lemn. Ar trebui să vezi și să mirosi fumul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Veți completa periodic așchii de lemn pentru următoarele câteva ore, așa că puneți mai multe așchii uscate în apă pentru a le înmuia, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Gatiti friptura pe partea rece a grătarului, cu partea grasă în sus: odată ce grătarul fumează, așezați friptura pe grătarele de pe partea rece a grătarului, departe de căldura directă. Dacă grătarul dvs. are un punct fierbinte, poziționați friptura departe de el. Dacă există o parte grasă a cărnii, puneți acea parte orientată în sus; grăsimea se va reda în timp și va bate carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Acoperiți grătarul, coborâți flacăra și lăsați gătitul să înceapă. Temperatura pe care doriți să o mențineți în mod ideal este de 225 buc.F. încercați să o mențineți aproape de acea temperatură, într-un interval de 210 buc. F până la 240 buc. F. Dacă temperatura crește prea mult, friptura se poate usca. Dacă este prea scăzut, va dura o veșnicie să gătești.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Mențineți fumul și temperatura de 225 de grade F. Aceasta este partea dificilă. Veți dori să mențineți fumul în grătar timp de cel puțin 4 ore (6 ore pentru o friptură mai mare). Veți dori, de asemenea, să mențineți o temperatură de gătit de aproximativ 225 km. Deci, trebuie să verificați grătarul!
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Verificați dacă temperatura este menținută între 210 și 240 de metri pătrați și asigurați-vă că chipsurile încă produc fum, la fiecare jumătate de oră. Aproximativ o dată pe oră va trebui probabil să umpleți barca cu așchii cu mai multe așchii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
15
Rezistați tentației de a deschide grătarul mai mult de o dată pe oră. De fiecare dată când deschideți grătarul, temperatura interioară scade și creșteți timpul total de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
16
Am găsit cel mai bun mod de a verifica temperatura, deoarece nu am un ecartament în grătar în sine, este să pun un termometru pentru carne citit instantaneu într-o deschidere din hota de pe partea de carne (partea rece) a grătarului și continuați să o verificați. Asigurați-vă că vârful senzorului sondei nu atinge carnea în sine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Vrei să eviți să deschizi capota prea des, pentru că de fiecare dată când faci asta, pierzi căldură. Desigur, dacă grătarul pe gaz se încălzește prea mult, deschiderea hotei îl poate răci rapid.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
18
Așteptați-vă la un timp minim de gătit, dacă ați fost sârguincios la menținerea unui 225 de f, de 90 de minute pe kilogram. Deci, dacă gătiți o friptură de 4 kilograme, timpul total de gătit va fi de cel puțin 6 ore (și ușor mai mult). O friptură de 8 kilograme va dura cel puțin 12 ore de gătit.
19
Dacă doriți să gătiți 8 kilograme de umăr de porc mai repede, vă recomand să începeți cu două fripturi de 4 lire, distanțate pe grătar la câțiva centimetri distanță, care se vor găti în doar puțin mai mult timp decât o friptură de 8 lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
20
Repoziționați friptura: după 2 sau 3 ore, în timpul uneia dintre deschiderea orară a grătarului pentru a reîmprospăta așchii de lemn, repoziționați friptura astfel încât partea care era cea mai apropiată de căldură să fie acum cea mai îndepărtată de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
21
Testați temperatura internă a cărnii. După aproximativ 5 ore, începeți să luați temperatura internă a cărnii de porc: o puteți mânca la 165 de metri pătrați, dar dacă faceți carne de porc trasă, carnea trebuie să fie în mod ideal 195 de metri pătrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
22
Scoateți-l de pe foc, lăsați-l să se odihnească: când carnea ajunge la 195 km F, scoateți-o de pe foc, cortați-o ușor cu folie peste o tăietură (pentru a prinde sucurile) și lăsați-o să se odihnească cel puțin 30 de minute și, de preferință, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
23
Dacă după 6 ore de gătit, dacă carnea nu a ajuns la temperatura internă de 195 cm. (de obicei după 6 ore, temperatura internă pe fripturile mele este de aproximativ 155 cm. f), recomandarea mea este să o scot de pe grătar și să termin în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Pentru a termina în cuptor, înfășurați friptura în folie de aluminiu pentru a preveni uscarea acesteia în cuptor și puneți-o într-o tigaie, într-un cuptor de 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Gatiti pana cand temperatura interna a fripturii ajunge la 195 buc.F. daca temperatura interna de pornire a carnii este de 150 buc. F sau cam asa ceva, aceasta poate dura de la o ora la doua ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
26
Când atinge temperatura, scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute, până la o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
27
Trageți carnea de porc. Trageți carnea de porc cu 2 furculițe. Abia acum adăugați la carne orice sos de grătar (și orice sucuri acumulate). Gustă-l mai întâi! S-ar putea să nu aibă deloc nevoie de sos și, dacă are, adăugați doar puțin la un moment dat. Unul dintre cele mai mari păcate ale grătarului este de a supra-sos de carne perfect bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
28
Se servește pe un coc cu sau fără sos și cu sau fără salată de varză. De asemenea, excelent cu ananas la grătar sau crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Umăr de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.