Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi

Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi
Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 390 calorii, 55g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, umăr de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Umăr de porc fiert cu cidru cu fenicul și măr, Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul, și Umăr de miel fiert cu cimbru, morcovi și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente frunze de fenicul rezervatepentru a măsura 1 cană; puneți deoparte frondele rămase pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Așezați frunzele tocate înblender.
3
Adăugați ulei de măsline, suc de portocale, orangepeel, semințe de fenicul și ardei roșu zdrobit;amestecați pentru a lipi, răzuind părțile laterale ale jaroccazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Presărați friptura de porc pe toate părțilecu 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițăpiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SareSare
5
Întindeți pasta de fenicul pe toate părțilede carne de porc pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați carnea de porc pe farfurie; chilluncovered peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați carnea de porc,cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare. Coverpan cu folie. Friptură de porc 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Adăugațibulion în tigaie. Aranjați cartofii și fenicululîn jurul porcului. Acoperiți din nou tigaia și prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc registre de 190 km f până la 200 km f, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Folosind lingura cu fante, transferați fennelwedges în procesor; amestecați până la Muree aproape netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Transferați cartofii în marecuptor cu microunde; mash până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se amestecă piureul de fenicul și uleiul de măsline extravirginîn cartofi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
FeniculFenicul
MăslineMăsline
12
Spoon pan sucuri din tigaie de prăjire întigaie mică. Scoateți grăsimea și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Creșteți temperatura cuptorului la 375 buc. F. întoarceți carnea de porc la cuptor. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se odihnească 15 minute.Între timp, reîncălziți piureul de legume în cuptorul cu microunde; transferați piureul în vasul de servire. Reîncălziți sucurile de tigaie; condimentează după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
TigaieTigaie
15
Feliați carnea de porc și aranjați pe platou.Puneți niște sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Garnisiți platulcu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
17
Serviți carnea de porc cu piure,trecând sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Cu carnea de porc, se toarnă aSangiovese. Încercați neted, cu corp mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Tenuta di Sesta 2007 Rosso diMontalcino (Italia, 17 dolari). Fructele și aromele minerale ale vinului pot rezista cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
CarneCarne
VinVin
1
Această rețetă necesită fennelfronds, vârfurile cu frunze verzi ale bulbului de Fennel. Căutați fenicul cu frunzele încă atașate la piețele unor fermieri sau cereți managerului de produse de la supermarketul dvs. să vă pună deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista