Umăr De Porc Fiert Cu Cidru

Umăr De Porc Fiert Cu Cidru
Umărul de porc fiert cu cidru este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 5. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 361 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi obișnuiți, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert Cu Cidru, Umăr de porc fiert în cidru tare, și Umăr de porc fiert cu cidru cu fenicul și măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se condimentează friptura cu 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți uleiul într - un interval de 4 până la 5 qt. cuptor olandez la foc mare până la foarte fierbinte. Carne de porc brună pe toate părțile, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Între timp, tăiați ceapa, morcovii medii și țelina în 2-in. bucăți. Aranjați în jurul fripturii rumenite cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se toarnă 2 căni de cidru și 1 cană de bulion ("îmi fac al meu din oasele puiului de duminică seara"), adăugând mai mult fie dacă lichidul nu acoperă complet carnea. Aduceți la fierbere. Acoperiți cu folie, apăsând-o pe carne pentru a elimina orice goluri de aer, apoi adăugați capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Fierbeți în cuptor 2 până la 2 1/2 ore, până când o furculiță alunecă chiar înăuntru; "înseamnă că țesutul conjunctiv a pierdut bătălia și mușchiul se slăbește."
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se lasă să se răcească, apoi se răcește peste noapte. (Sau lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.)
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți grăsimea din friptură și aruncați-o.
10
Transferați friptura pe o farfurie.
11
Îndepărtați sfoara și rupeți friptura în 2-in. bucăți cu degetele. Strecurați lichidul de fiert și reveniți la oală (aruncați legumele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Reduceți lichidul de fiert la 2 căni la foc mediu, 10 până la 20 de minute. Întoarceți carnea de porc în oală. Gustați și adăugați mai multă sare sau piper dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Tăiați morcovii curcubeu pe jumătate pe lungime și aranjați peste carne. Prăjiți sucuri, neacoperite, lingând peste morcovi de câteva ori, până când încep să se rumenească și sunt fragede, aproximativ 50 de minute. "Dacă nu se rumeneste, nu ezitați să-l puneți sub broiler."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Se amestecă cimbru. Împrăștiați pătrunjelul deasupra și serviți cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
* Găsiți morcovi curcubeu la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor sau folosiți morcovi portocalii mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
16
Faceți înainte: prin Pasul 2, până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista