Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin
Umplutura rustică de pâine cu verdeață roșie de muștar, coacăze și nuci de pin este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci de pin, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin, Verdeață de păpădie cu coacăze și nuci de pin, și Cuscus cu nuci de pin și coacăze.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F.
Tăiați crusta de jos și capetele scurteoff pâine și aruncați.
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 inch; așezați într-un castron mare.
Bateti uleiși cățel de usturoi presat într-un castron mic.
Adăugați în cuburi de pâine; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de coacere; se presară cu sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți până când sunt ușor crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se răceșteușor, apoi reveniți la același castron mare.
Generos unt 13 x 9 x 2 inch sticlă de copt. Topiți 1 lingură de untîn tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați nuci de pin; se amestecă până la aur, aproximativ2 minute.
Se adaugă în castron cu cuburi de pâine.Topiți restul de 3 linguri de untîn aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ10 minute.
Adăugați verdeață de muștar,cimbru și usturoi tocat; saut până când verdele suntwilted și fraged, 3 până la 4 minute.
Transferla castron cu cuburi de pâine.
Adăugați 2 căni de stoc în aceeași tigaie; fierbepână se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Se toarnă stocul peste amestecul de pâine și se aruncă.
Mixin coacăze și coaja de lamaie. Se condimentează cu sareși piper negru proaspăt măcinat.
Transferumplutura în vasul de copt pregătit. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți umpluturănescoperit până când este încălzit și începând să se rumenească deasupra, 20 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute și serviți.