Umplutură integrală de grâu cu Pancetta, castane și parmezan
Umplutura integrală de grâu cu Pancetta, castane și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 442 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pâine rustică, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciabatta umplutură cu castane și Pancetta, Ciabatta umplutură cu castane, ciuperci și Pancetta, și Tagliatelle cu Castane, Pancetta și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 km.F. Aruncați cuburi de pâine și 2 linguri de ulei într-un castron mare.
Se întinde însingur strat pe o foaie mare de copt cu margini.
Se presară cu sare și negru proaspăt măcinatpiper.
Coaceți până când cuburile de pâine sunt aurii și ușor crocante,amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor, apoi se întoarcecuburi de pâine în același castron mare.
Saut pancetta de la saut, la mare capacitate, la foc mediu, până când este crocant, adăugând ulei dacă este uscat, aproximativ 6 minute. Tigaie înclinată pentru a permite acumularea picăturilor de tigaie la 1 capăt și folosind lingura cu fante, transferați pancetta într-un castron cu cuburi de pâine.
Adăugați castane și șaloturi la picături în tigaie;saut până la începutul rumenirii, aproximativ 6 minute.
Adăugațicimbru și rozmarin; se amestecă 1 minut.
Transferamestec în castron cu pâine. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. Generosunt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă.Se fierbe 3 cani bulion în tigaie mediepână la redus la 1 1/2 cani, 6 până la 8 minute.
Bateți ouăle într-un alt castron mare.
Se amestecă înbrânză. Treceți treptat în bulion.
Se toarnăamestec de bulion peste amestecul de castane-pâine.
Se presară piper negru și se amestecă bine.
Transferați umplutura la coacerea pregătităfel de mâncare. Acoperiți vasul cu folie și coaceți 25minute.
Îndepărtați folia și coaceți descoperitpână când partea de sus este maro auriu și marginile ușor crocante, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
* Castane fierte decojite; vândute la uniisupermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.