Umplutură de spanac, fenicul și cârnați cu brioșă prăjită

Umplutură de spanac, fenicul și cârnați cu brioșă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de spanac, fenicul și cârnați cu brioșă prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, bulb de fenicul, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioche - umplutură de pere cu cârnați italieni și migdale, Umplutură De Fenicul De Cârnați, și Umplutură de cârnați și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. împrăștiați pâinea pe foaia de copt arimată. Toast până la aurmaro, aruncând o dată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Letcool complet. Faceți înainte: pâinea poate fi prăjită cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cârnați și gătiți, despărțindu-vă în bucăți mici cu dosul unei linguri,până se rumenesc și se fierbe, 8-10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
5
Se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie;lasa sa se raceasca. Se topește 2 linguri de unt în acelașikillet la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați ceapă șifennel și gătiți, amestecând ocazional, până lamoale, 10-12 minutes.DO înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de copt cu 3 cvartale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Bateți ouăle pentru a se amestecaun castron mare; amestecați în bulion. Se amestecă cârnații, amestecul de ceapă-fenicul, spanacul,sarea, piperul și semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CârnațiCârnați
SpanacSpanac
FeniculFenicul
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați pâine; lapână când se distribuie uniform și pâinea a absorbit lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
11
Se transferă la preparatfeluri de mâncare; punct cu restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Coaceți până când umplutura este fierbinte și partea de sus estemaro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista