Umplutură de slănină, ciuperci și stridii

Umplutură de slănină, ciuperci și stridii
Umplutura de slănină, ciuperci și stridii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 484 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare sunt Umplutură De Slănină Și Stridii, Umplutură De Stridii Și Slănină, și Somon cu Bacon fript cu sos de ciuperci-stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă; gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați untul în picăturile de slănină și topiți la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt si picaturi pana cand ceapa s-a caramelizat, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Turnați vinul în tigaie; lăsați vinul să se încălzească; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați cuburile de umplutură într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă amestecul de legume peste cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Adăugați bulionul de pui. Îndoiți stridiile în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
9
Transferați umplutura într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista