Umplutură de slănină, ciuperci și stridii
Umplutura de slănină, ciuperci și stridii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 484 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare sunt Umplutură De Slănină Și Stridii, Umplutură De Stridii Și Slănină, și Somon cu Bacon fript cu sos de ciuperci-stridii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă; gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați picăturile în tigaie.
Adăugați untul în picăturile de slănină și topiți la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt si picaturi pana cand ceapa s-a caramelizat, 10-15 minute.
Turnați vinul în tigaie; lăsați vinul să se încălzească; scoateți de pe foc.
Așezați cuburile de umplutură într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de legume peste cuburi.
Adăugați bulionul de pui. Îndoiți stridiile în amestec.
Transferați umplutura într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.