Umplutura de porumb și Challah cu salvie prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, parmezan, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Umplutură De Challah Din Grâu Integral Cu Afine Uscate Și Salvie, Sage cârnați umplutură de pâine de porumb de la Hatfield, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Unt 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți cuburi de pâine challah pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți cuburi cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Coaceți pâinea în cuptorul preîncălzit până la prăjit și ușor rumenit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați cuburile prăjite într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt cu 2 linguri de unt nesărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați boabele de porumb din știulet într-un castron mare. Răsturnați sucurile de porumb din știulete în vasul cu sâmburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați porumb, ciupiți sare și ciupiți piper; gătiți și amestecați până când porumbul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Se amestecă amestecul de porumb împreună cu cuburi de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Bateți smântâna, bulionul de legume, parmezanul, ouăle, 2 linguri de pătrunjel, ciupiți sarea și ciupiți piperul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă amestecul de smântână în amestecul de pâine și se amestecă până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
13
Transferați amestecul de pâine în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Coaceți umplutura în cuptorul preîncălzit până când umplutura este gătită și blatul este prăjit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mică la foc mediu. Gătiți frunzele întregi de salvie în unt fierbinte până când untul este ușor maroniu și frunzele de salvie sunt crocante, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Transferați frunzele pe un prosop de hârtie pentru a le scurge. Zdrobiți frunzele de salvie și restul de 2 linguri de pătrunjel peste umplutură.