Umplutura de orez sălbatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui cu mai puțin sodiu, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Umplutură De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați țelină, ceapă, orez sălbatic și usturoi la tigaie; saut 3 minute. Se amestecă bulionul și salvia; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Se amestecă orezul brun și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 30 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Orez Sălbatic
țelină
Usturoi
Bulion
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă cireșele și ingredientele rămase.