Umplutură De Mere Uscate

Umplutură De Mere Uscate
Umplutura de mere uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 695 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun ferm, mere, mere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șalotă și slănină cu roșii uscate la soare (umplutură pentru CL, Stovetop plăcintă cu mere de umplere și peste 18 plăcintă cu mere, și Umplutură De Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați merele și 6 căni de apă într-o cratiță mare sau cuptor olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul și, dacă se dorește, condimentele. Întoarceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista