Umplutură de cârnați și pâine
Nevoie de o garnitură fără lactate? Umplutura de cârnați și pâine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pâine sandwich, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Pâine Și Cârnați, Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb, și Umplutura de pâine cu cârnați a lui Joanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți un vas mare de copt.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți timp de 25 de minute, amestecând, până se rumenesc ușor și crocant.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, topiți 1 băț de unt.
Se toarnă jumătate din unt într-un castron mic și se rezervă.
Adăugați țelina, morcovii și ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Răsturnați legumele într-un castron mare.
Adăugați cârnații în tigaie în bucăți și gătiți la foc moderat, rupându-l cu o lingură, până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 6 minute. Întoarceți legumele în tigaie, adăugați salvie și cimbru și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați 1 cană de bulion și gătiți, răzuind orice bucăți lipite de tigaie, până aproape evaporate, aproximativ 5 minute.
Răsturnați amestecul de cârnați în vasul mare și adăugați cuburile de pâine prăjită.
Adăugați restul de 2 căni de stoc și amestecați până când pâinea este umezită uniform. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Întindeți umplutura în vasul de copt și periați cu untul topit rezervat.
Coaceți umplutura în centrul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până când este încălzită și blatul este rumenit și crocant.
Lăsați umplutura să stea 10 minute înainte de servire.