Umplutură De Cracker
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de Cracker. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, unt, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ritz Buck Cracker Stuffing, Graham Cracker Log, și Petrecere Cracker Mix.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și sarea și se sotează până se înmoaie, 5 minute.
Se adaugă cârnați, se rupe în bucăți și se fierbe până se fierbe, 8 minute.
Adăugați fenicul, ciupercile, morcovii și cimbru; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 8 minute (adaugati mai mult unt, 1 lingura. la un moment dat, dacă este necesar).
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Se amestecă biscuiții în amestecul de umplutură. Dacă amestecul este uscat, adăugați lichid de ciuperci (sau bulion) pentru a umezi.
Se amestecă amestecul în vasul de copt și se coace până se încălzește și marginile sunt crocante, 35 până la 45 de minute.