Umplutură De Castane

Umplutură De Castane
Umplutura de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 358 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de condimente de pasăre, margarină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante pe suprafața castanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți castanele într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 25 de minute, sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge, se curăță și se toacă.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă castanele, ceapa, sarea, piperul și condimentele de pasăre și se gătește până când ceapa este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
CastaneCastane
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se transferă într-un vas mediu de copt și se amestecă cu pâinea cubată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle și laptele și stropiți peste amestecul de pâine cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Coaceți 30 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când suprafața este crocantă și ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista