Umplutura de cârnați de anghinare
Umplutura cu cârnați de anghinare necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 280 de calorii, 8 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sare, dip de spanac și anghinare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ umplutura / dressing de anghinare cu cârnați, umplutura de anghinare, cârnați și brânză parmezan și umplutura de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați).
Instrucțiuni
Pune cubulețele de pâine într-un castron mare; pus deoparte. Se sfărâmă cârnații într-o tigaie mare; se fierbe la foc mediu pana nu mai este roz; scurgere.
În aceeași tigaie, fierbeți ceapa, roșiile și usturoiul în unt timp de 4-5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se adaugă la amestecul de pâine; amestecați cârnații.
Într-un castron mic, combinați dip de anghinare, supa de pui, ouăle, pătrunjelul, busuioc, sare și piper.
Se toarnă peste amestecul de pâine; arunca pentru a combina.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți și coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când se rumenesc.