Umplute Bunica Smiths Cu Sos De Arțar
Umplute bunica fierari cu sos de arțar este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 283 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de arțar, margarină stick, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul de turtă dulce al bunicii cu sos de Caramel, Budinci individuale de pâine cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, și Tort cu strat de arțar-turtă dulce cu sos sărat de arțar-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Mere de bază trei sferturi din drum prin. (Nu tăiați fundul.) Curățați jumătatea superioară a fiecărui măr. Umpleți merele cu amestec de cireșe.
Așezați merele într-o tigaie din fontă de 12 inci sau rezistentă la cuptor.
Adăugați sucul în tigaie.
Combinați siropul de arțar și untul; se toarnă peste mere. Capac; coaceți la 350 timp de 40 de minute. Descoperi; ungeti mere cu sucuri din tigaie.
Coaceți, neacoperit, încă 25 de minute sau până se înmoaie.
Notă: merele pot fi coapte și într-un vas de copt de 13 x 9 inci.