Ultimul Sandwich Cubanez
Sandwich-ul cubanez final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 745 calorii, 42G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, umăr de porc, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano), Sandwich Cubanez, și Sandwich Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți prin împletirea umărului de porc. Legați umărul în 4 locuri cu sfoară de bucătărie, astfel încât să-și păstreze forma în timp ce este gătit sau cereți măcelarului să facă acest lucru pentru dvs. Condimentează carnea de porc cu sare, piper, chimen și oregano. Setați baza unui aragaz sub presiune la foc mic-mediu și adăugați un număr de 2 ulei de măsline.
Adăugați fulgi de usturoi și chili și pe măsură ce uleiul se încălzește, acesta va deveni parfumat și va infuza uleiul.
Adăugați ceapa în jurul cărnii de porc și rumeniți ușor înainte de a adăuga suc de portocale, suc de lămâie, stoc și frunze de dafin.
Asigurați capacul aragazului sub presiune și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, în funcție de dimensiunea aragazului sub presiune. Carnea de porc ar trebui să fie fragedă când este gata. Când ați terminat, lăsați să se răcească în sucuri înainte de a îndepărta sfoara și felierea.
Pentru a pregăti sandvișurile cubaneze, împărțiți pâinea în jumătate, apoi stratificați sandvișul cu muștar, brânză, murături, șuncă, carne de porc, apoi brânză din nou (brânza lipeste totul împreună). Condimentează cu sare și piper între straturile de șuncă și porc. (Opțional:stropiți puțin din lichidul de carne de porc peste carne).
Pentru a găti, încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie la grătar la foc mediu și acoperiți ușor cu ulei de măsline.
Așezați sandvișurile pe tigaie și deasupra cu o altă tigaie grea și câteva greutăți grele (cărămizile sau conservele de roșii funcționează bine). Apăsați ferm și gătiți timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte până când sandvișul s-a comprimat la aproximativ o treime din dimensiunea inițială și pâinea este super-crocantă.
Serviți cu fasole, orez și chipsuri de plantain.