Ultimul makeover: Salmon en crouculte

Ultimul makeover: Salmon en crouculte
Rețeta makeover-ul final: somonul en Croc se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, produse de patiserie filo fiecare 38 x 30cm, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ultimul makeover: Tiramisu, Makeover final: musaca, și Makeover final: Lasagna.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Sfat în șalotă și prăjiți 2-3 minute pentru a se înmuia, apoi adăugați ciupercile și usturoiul și amestecați la foc mare încă 3-4 minute, sau până când ciupercile și șalotele sunt aurii și orice lichid din ciuperci s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă sucul de lămâie după câteva secunde, care ar fi trebuit să se evapore și el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3
Se ia de pe foc, apoi se amestecă năsturelul, astfel încât să se ofilească în căldura din tigaie (vezi pasul 1). Se amestecă mărarul și arpagicul și se condimentează cu puțină sare și piper. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt. Când amestecul de ciuperci este rece, amestecați crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Așezați una dintre foile filo pe blatul de lucru cu capătul scurt orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
7
Periați peste tot cu puțin din uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Stratificați încă 4 foi filo în același mod, perindând fiecare cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Așezați unul dintre fileurile de somon, cu pielea în sus, pe lățimea filo-ului, poziționându-l la aproximativ o treime din drum. Condimentează-l cu piper. Lingurați și întindeți amestecul de ciuperci răcit peste partea superioară a fileului (vezi pasul 2).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Așezați celălalt file de somon deasupra, cu pielea în jos. Sezon din nou. Îndoiți capătul scurt al patiseriei cel mai apropiat de dvs. peste somon, apoi aduceți celălalt capăt pentru a închide complet somonul (vezi Pasul 3), ridicându-l astfel încât îmbinarea să se poată băga sub el. Îndoiți ambele capete de patiserie cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Periați exteriorul cu puțin mai mult ulei rămas. Strângeți ultima foaie de filo, apăsând-o ușor deasupra în pliuri mari (vezi pasul 4), apoi periați cu grijă cu ultimul ulei. Poate fi preparat cu 3-4 ore înainte până în acest moment și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Transferați coletul de somon pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți timp de 25 de minute până când patiseria este crocantă și aurie. Verificați în timp ce gătește și dacă blatul începe să se rumenească prea repede, așezați o foaie de folie foarte lejer peste ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Scoateți din cuptor și lăsați somonul să stea 2-3 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista