Ultimul makeover: Salmon en crouculte
Rețeta makeover-ul final: somonul en Croc se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, produse de patiserie filo fiecare 38 x 30cm, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ultimul makeover: Tiramisu, Makeover final: musaca, și Makeover final: Lasagna.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Sfat în șalotă și prăjiți 2-3 minute pentru a se înmuia, apoi adăugați ciupercile și usturoiul și amestecați la foc mare încă 3-4 minute, sau până când ciupercile și șalotele sunt aurii și orice lichid din ciuperci s-a evaporat.
Se toarnă sucul de lămâie după câteva secunde, care ar fi trebuit să se evapore și el.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă năsturelul, astfel încât să se ofilească în căldura din tigaie (vezi pasul 1). Se amestecă mărarul și arpagicul și se condimentează cu puțină sare și piper. Se lasă să se răcească.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt. Când amestecul de ciuperci este rece, amestecați crme frache.
Așezați una dintre foile filo pe blatul de lucru cu capătul scurt orientat spre dvs.
Periați peste tot cu puțin din uleiul rămas.
Stratificați încă 4 foi filo în același mod, perindând fiecare cu puțin ulei.
Așezați unul dintre fileurile de somon, cu pielea în sus, pe lățimea filo-ului, poziționându-l la aproximativ o treime din drum. Condimentează-l cu piper. Lingurați și întindeți amestecul de ciuperci răcit peste partea superioară a fileului (vezi pasul 2).
Așezați celălalt file de somon deasupra, cu pielea în jos. Sezon din nou. Îndoiți capătul scurt al patiseriei cel mai apropiat de dvs. peste somon, apoi aduceți celălalt capăt pentru a închide complet somonul (vezi Pasul 3), ridicându-l astfel încât îmbinarea să se poată băga sub el. Îndoiți ambele capete de patiserie cât de bine puteți.
Periați exteriorul cu puțin mai mult ulei rămas. Strângeți ultima foaie de filo, apăsând-o ușor deasupra în pliuri mari (vezi pasul 4), apoi periați cu grijă cu ultimul ulei. Poate fi preparat cu 3-4 ore înainte până în acest moment și răcit.
Transferați coletul de somon pe foaia de copt.
Coaceți timp de 25 de minute până când patiseria este crocantă și aurie. Verificați în timp ce gătește și dacă blatul începe să se rumenească prea repede, așezați o foaie de folie foarte lejer peste ea.
Scoateți din cuptor și lăsați somonul să stea 2-3 minute înainte de a felia.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.