Ultimate fasole coapte necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 263 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole coaptă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Cele Mai Bune Fasole Coapte, Ultimate Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform; scurgeți. Rezervați 3 fâșii întregi, sfărâmați restul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciupercile și ceapa; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
4
Într-un castron mare, combinați slănina mărunțită, ciupercile, ceapa, carnea de porc și fasolea, fasolea, fasolea de unt, ketchup-ul, zahărul brun, muștarul uscat, oțetul de cidru, sosul Worcestershire și sarea și piperul. Scoateți amestecul de fasole în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Bucăți Reale De Slănină
Carne De Porc și Fasole
Oțet De Cidru De Mere
Fasole De Unt
Fasole
Zahăr Brun
Pudră De Muștar
Ciuperci
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Bol
5
Așezați 2 sau 3 fâșii de slănină deasupra amestecului de fasole, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Coaceți descoperit într-un cuptor de 350 de grade până când este gros și cu bule, aproximativ 2 ore.