Ultimate Ciocolata Caramel Pecan Plăcintă

Ultimate Ciocolata Caramel Pecan Plăcintă
Ultimate Chocolate Caramel Pecan Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 388 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, vanilie, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ultimate Ciocolata Caramel Pecan Plăcintă, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Final Caramel Ciocolata Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Utilizați acțiune pulsatorie pentru a amesteca 2 căni de nuci în blender până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă cu zahăr granulat și unt; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor. (Dacă crusta se umflă în timpul coacerii, apăsați ușor cu spatele lingurii.) Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Caramele cu microunde și 1/3 cană frișcă în bol cu microunde la 2-1/2 până la 3 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă în crustă. Se toacă nucile rămase; se presară peste stratul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Gatiti ciocolata, smantana ramasa, zaharul pudra si vanilia in cratita la foc mic doar pana cand ciocolata este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Se toarnă peste plăcintă; se întinde pentru a acoperi partea superioară a plăcintei. Refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista