Ulei infuzat cu portocale și piper
Uleiul infuzat cu portocale și piper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 48 și costă 3 cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, piper, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vodcă infuzată cu Bacon și piper, Vodcă Infuzată Cu Bacon Și Piper, și Sare și piper infuzate cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.