Tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy. Această rețetă servește 2 și costă 4,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 340 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scoici de dafin, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 145 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Taitei Udon cu ghimbir Bok Choy, și Fidea Udon prăjită cu Bok Choy.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mare până când începeți să fumați. Condimentați scoicile cu sare și piper și adăugați jumătate de scoici în tigaie. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine pe o parte, aproximativ 45 de secunde. Amestecați și continuați să gătiți până se rumenesc ușor pe părțile rămase, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte pe o farfurie. Reîncălziți uleiul până la fumat și repetați cu scoicile rămase.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați bok choy și amestecați bine. Se amestecă prăjirea până la verde strălucitor și fraged, aproximativ 1 minut.
Se toarnă în stoc, sos de soia, ulei de susan și mirin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim.
Gatiti udon conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat în tigaie. Aruncați bine și gătiți la foc mediu-mare până când tăiței absorb în mare parte sosul, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă scoicile și se gătește până abia se încălzește.
Se presară cu togarashi (dacă se dorește) și se servește imediat.