Tăiței soba cu fasole neagră cu ciuperci și varză
Tăiței soba de fasole neagră cu ciuperci și varză este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 531 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tăiței soba, sos de fasole neagră, ciuperci de castane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fidea Soba picantă cu Shiitakes și varză, Fidea soba dulce-acrișoară cu trei ciuperci, și Ciuperci Cremoase Peste Tăiței Soba (Vegani).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare și adăugați usturoiul și ghimbirul. Gatiti usor timp de 2 minute pana se inmoaie.
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute până devin aurii.
Se adaugă varza și se mai prăjește încă 1 min.
Gatiti taiteii conform instructiunilor ambalajului. Se amestecă sosul de fasole neagră în varză și se prăjește timp de 1 min. Se amestecă 100 ml apă, apoi se acoperă și se fierbe timp de 5 minute până când varza este fragedă. Se amestecă ceapa de primăvară.
Scurgeți tăiței, aruncați cu servirea de varză.