Tăiței cu scoici de dafin, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir
Fidea cu scoici de dafin, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 795 calorii, 42G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ghimbir, vin, mazăre de zăpadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Quinoa Prăjită Cu Scoici Și Mazăre De Zăpadă, Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie, și Tăiței udon cu arahide cu mazăre de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu două minute rămase, adăugați mazărea de zăpadă.
Scurgeți tăiței și mazărea de zăpadă într-o strecurătoare când ați terminat.
Între timp, adăugați untul într-o tigaie mare setată la foc mediu. Când s-a topit, adăugați ghimbirul și scallions. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste usor, aproximativ cinci minute.
Se toarnă vinul. Când vine vorba de foc mic, adăugați scoicile și amestecați bine. Gatiti pana cand scoicile sunt doar fierte, aproximativ doua minute. Opriți căldura.
Adăugați tăiței și scoici de dafin în tigaie. Aruncați tăiței până când sunt bine acoperiți în sos. Condimentează cu sare și piper după gust.