Turtă dulce de vacanță cu frișcă de melasă
Nevoie de un desert vegetarian? Turtă dulce de vacanță cu frișcă de melasă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr brun ferm, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă, Turtă dulce tort cu melasă Buttercream {vacanță clasic}, și Tort de melasă cu lămâie-ghimbir cu frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un bol separat; se amestecă în amestec de melasă până se omogenizează. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci cu unt.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Tăiați turta dulce în pătrate.
Serviți cu o păpușă de frișcă de melasă și garnisiți, dacă doriți.