Turtă Dulce Cookie-Uri 101

Turtă Dulce Cookie-Uri 101
Turtă dulce Cookie-uri 101 este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 882 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, zahăr de cofetărie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Lapte bătut 101, Făină De Tort 101, și Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cuișoarele, sarea și piperul printr-o sită de sârmă într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron mare, folosind un mixer electric de mână la viteză mare, bateți untul și scurtarea legumelor până când sunt bine combinate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zahărul brun și bateți până când amestecul este ușor ca textură și culoare, aproximativ 2 minute. Bateți în melasă și ou. Folosind o lingură de lemn, amestecați treptat amestecul de făină pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în două discuri groase și înfășurați fiecare disc în folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore. (Aluatul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Pentru a lansa cookie-urile, lucrați cu un disc la un moment dat, păstrând celălalt disc la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până când este suficient de cald pentru a se rostogoli fără crăpare, aproximativ 10 minute. (Dacă aluatul a fost răcit mai mult de 3 ore, este posibil să mai fie nevoie de câteva minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și presărați blatul aluatului cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Întindeți aluatul gros de 1/8 inch, asigurându-vă că aluatul nu se lipeste de suprafața de lucru (rulați ocazional o spatulă lungă de masă sau un cuțit sub aluat doar pentru a fi sigur și prăfuiți suprafața cu mai multă făină, dacă este necesar). Pentru fursecuri mai moi, rulați puțin mai gros. Folosind tăietori de cookie-uri, tăiați cookie-urile și transferați-le pe foi de cookie antiaderente, așezând cookie-urile la o distanță de 1 inch. Frământați ușor resturile împreună și formați-le într-un alt disc. Înfășurați și răciți timp de 5 minute înainte de a rula din nou pentru a tăia mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Coaceți, schimbând pozițiile cookie-urilor de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când marginile cookie-urilor sunt setate și clare, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foi timp de 2 minute, apoi se transferă pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Decorează cu glazură regală. (Cookie-urile pot fi preparate cu până la 1 săptămână înainte, depozitate în recipiente etanșe la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Faceți înainte: glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Această glazură se întărește în linii albe strălucitoare și este utilizată pentru decorațiuni de conducte pe oameni de turtă dulce sau alte fursecuri. Glazura regală tradițională folosește albușuri crude, dar prefer pudra uscată de albuș de ou, disponibilă la majoritatea supermarketurilor, pentru a evita orice îngrijorare cu privire la albușurile nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Când folosiți o pungă de patiserie, exersați-vă abilitățile de decorare înainte de a îngheța prăjiturile. Faceți doar câteva încercări pentru a obține senzația de glazură și pungă, introducând glazura pe folie de aluminiu sau hârtie de ceară. Dacă lucrați rapid, puteți utiliza o spatulă metalică pentru a răzui glazura de testare înapoi în lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Pudra albă de ou uscată este disponibilă și prin comandă prin poștă de la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
15
Catalogul brutarului, 1-800-827-683
16
Pudra de bezea, care este albușuri de ou deshidratate cu zahăr deja adăugat, face, de asemenea, o glazură regală excelentă; trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Cu toate acestea, albușurile de ou uscate neîndulcite sunt mai versatile, deoarece pot fi folosite și în mâncăruri sărate. Pudra de bezea este disponibilă de la Adventures in Cooking (1-800-305-111
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
17
și
18
Catalogul lui Baker.
19
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână la viteză mică, bateți zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și apa până se combină. Măriți viteza la mare și bateți, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, până când este foarte rigid, strălucitor și suficient de gros pentru a pipa; 3 până la 5 minute. (Glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Pentru a decora conductele, utilizați o pungă de patiserie prevăzută cu un tub cu un vârf mic de scris de aproximativ 1/8 inch lățime, cum ar fi Ateco No.7; poate fi prea dificil să stoarceți glazura din vârfuri mai mici. Dacă este necesar, subțiați glazura cu puțină apă caldă. Pentru a umple punga de patiserie, montați-o cu tubul. Îndoiți partea superioară a pungii înapoi pentru a forma o manșetă și țineți-o într-o mână. (Sau, așezați punga într-un pahar înalt și pliați partea superioară înapoi pentru a forma o manșetă.) Folosind o spatulă de cauciuc, scoateți glazura în pungă. Desfaceți manșeta și răsuciți partea superioară a sacului închis. Strângeți glazura în jos pentru a umple tubul. Exersați întotdeauna mai întâi pe o foaie de hârtie de ceară sau folie de aluminiu pentru a verifica fluxul și consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Glazură regală tradițională: înlocuiți 3 albușuri mari pentru pulbere și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista