Turtă Dulce Cookie-Uri 101
Turtă dulce Cookie-uri 101 este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 882 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, zahăr de cofetărie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Lapte bătut 101, Făină De Tort 101, și Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cuișoarele, sarea și piperul printr-o sită de sârmă într-un castron mediu. Pune deoparte.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric de mână la viteză mare, bateți untul și scurtarea legumelor până când sunt bine combinate, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahărul brun și bateți până când amestecul este ușor ca textură și culoare, aproximativ 2 minute. Bateți în melasă și ou. Folosind o lingură de lemn, amestecați treptat amestecul de făină pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în două discuri groase și înfășurați fiecare disc în folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore. (Aluatul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.)
Pentru a lansa cookie-urile, lucrați cu un disc la un moment dat, păstrând celălalt disc la frigider.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până când este suficient de cald pentru a se rostogoli fără crăpare, aproximativ 10 minute. (Dacă aluatul a fost răcit mai mult de 3 ore, este posibil să mai fie nevoie de câteva minute.)
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și presărați blatul aluatului cu făină.
Întindeți aluatul gros de 1/8 inch, asigurându-vă că aluatul nu se lipeste de suprafața de lucru (rulați ocazional o spatulă lungă de masă sau un cuțit sub aluat doar pentru a fi sigur și prăfuiți suprafața cu mai multă făină, dacă este necesar). Pentru fursecuri mai moi, rulați puțin mai gros. Folosind tăietori de cookie-uri, tăiați cookie-urile și transferați-le pe foi de cookie antiaderente, așezând cookie-urile la o distanță de 1 inch. Frământați ușor resturile împreună și formați-le într-un alt disc. Înfășurați și răciți timp de 5 minute înainte de a rula din nou pentru a tăia mai multe fursecuri.
Coaceți, schimbând pozițiile cookie-urilor de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când marginile cookie-urilor sunt setate și clare, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foi timp de 2 minute, apoi se transferă pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Decorează cu glazură regală. (Cookie-urile pot fi preparate cu până la 1 săptămână înainte, depozitate în recipiente etanșe la temperatura camerei.)
Faceți înainte: glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.
Această glazură se întărește în linii albe strălucitoare și este utilizată pentru decorațiuni de conducte pe oameni de turtă dulce sau alte fursecuri. Glazura regală tradițională folosește albușuri crude, dar prefer pudra uscată de albuș de ou, disponibilă la majoritatea supermarketurilor, pentru a evita orice îngrijorare cu privire la albușurile nefierte.
Când folosiți o pungă de patiserie, exersați-vă abilitățile de decorare înainte de a îngheța prăjiturile. Faceți doar câteva încercări pentru a obține senzația de glazură și pungă, introducând glazura pe folie de aluminiu sau hârtie de ceară. Dacă lucrați rapid, puteți utiliza o spatulă metalică pentru a răzui glazura de testare înapoi în lot.
Pudra albă de ou uscată este disponibilă și prin comandă prin poștă de la
Catalogul brutarului, 1-800-827-683
Pudra de bezea, care este albușuri de ou deshidratate cu zahăr deja adăugat, face, de asemenea, o glazură regală excelentă; trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Cu toate acestea, albușurile de ou uscate neîndulcite sunt mai versatile, deoarece pot fi folosite și în mâncăruri sărate. Pudra de bezea este disponibilă de la Adventures in Cooking (1-800-305-111
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână la viteză mică, bateți zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și apa până se combină. Măriți viteza la mare și bateți, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, până când este foarte rigid, strălucitor și suficient de gros pentru a pipa; 3 până la 5 minute. (Glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.)
Pentru a decora conductele, utilizați o pungă de patiserie prevăzută cu un tub cu un vârf mic de scris de aproximativ 1/8 inch lățime, cum ar fi Ateco No.7; poate fi prea dificil să stoarceți glazura din vârfuri mai mici. Dacă este necesar, subțiați glazura cu puțină apă caldă. Pentru a umple punga de patiserie, montați-o cu tubul. Îndoiți partea superioară a pungii înapoi pentru a forma o manșetă și țineți-o într-o mână. (Sau, așezați punga într-un pahar înalt și pliați partea superioară înapoi pentru a forma o manșetă.) Folosind o spatulă de cauciuc, scoateți glazura în pungă. Desfaceți manșeta și răsuciți partea superioară a sacului închis. Strângeți glazura în jos pentru a umple tubul. Exersați întotdeauna mai întâi pe o foaie de hârtie de ceară sau folie de aluminiu pentru a verifica fluxul și consistența glazurii.
Glazură regală tradițională: înlocuiți 3 albușuri mari pentru pulbere și apă.