Turtă Dulce Castel Tort
Turtă dulce Castel tort este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri cu condimente, frunze de gumă de mentă, gumdrops și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Turtă Dulce Castel Tort, Tort Castel Prințesă, și Tort Castel Medieval.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. cu generozitate grăsime și ușor făină Nordic Ware castel castel Bundt tort pan, sau spray pan cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutia de amestec de tort.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 34 până la 43 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați tort chiar și cu partea de sus a tigaie, dacă este necesar. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul pe o farfurie de servire de 12 până la 15 inci, tavă sau bucată de carton acoperită cu folie.
Așezați chipsurile de ciocolată topită într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați colțul mic al pungii. Pipă ciocolată topită pe tort pentru a contura geamurile ușilor și ferestrelor.
Folosind o cantitate mică de glazură, atașați bomboane rotunde la 4 bețișoare de bomboane; lasa sa se usuce.
Așezați glazura rămasă în colțul pungii mici de plastic resigilabile pentru depozitarea alimentelor cu microunde. Sigiliu sac; cuptor cu microunde pe mare 10 secunde.
Taie colț mic de sac. Înghețarea țevilor pentru a decora acoperișul, vârfurile turnurilor și ferestrelor. Decorați partea superioară și laturile castelului cu gumdrops.
Așezați bețișoare de bomboane (acoperite cu bomboane rotunde) deasupra fiecărui turn; stropiți blaturile cu glazură, dacă doriți.
Adăugați 2 frunze de mentă la intrarea din față.
Rulați frunza de mentă rămasă și formați-o în formă de coroană; atașați-vă la ușă cu o cantitate mică de glazură. Decorați coroana și intrarea cu stropi de bomboane după cum doriți.
Presărați sclipici comestibile în jurul întregului castel și deasupra castelului pentru a arăta ca Zăpada. Depozitați ușor acoperit.